Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archiefvernietiging en Papiervernietiging in Zeeland

Rhenus Datavernietiging is dé specialist voor archiefvernietiging en papiervernietiging in de provincie Zeeland, o.a. voor Vlissingen en Middelburg.

Vlissingen – Middelburg

 

Gecertificeerde en betrouwbare vernietiging van archieven in de provincie Zeeland

Rhenus Datavernietiging vertoeft voor papiervernietiging of archiefvernietiging regelmatig in de provincie Zeeland. Daar zijn wij voor veel bedrijven en organisaties in Vlissingen, Middelburg en andere plaatsen, de partner als het gaat om het vernietigen van vertrouwelijke gegevens op papier of harde schijven. Rhenus Datavernietiging hanteert hiervoor strenge wettelijke regels en kent een uniek veiligheidsconcept. Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken wordt Rhenus Archiefvernietiging - Papiervernietiging opgeroepen het archief van papieren documenten of harde schijven te vernietigen. Dit vernietigingen geschiedt op een van onze beveiligde en afgesloten vernietigingslocaties in Nederland, of direct bij u voor de deur. Dit noemen we mobiele archiefvernietiging.

Mobiele archiefvernietiging in de provincie Zeeland, o.a. Vlissingen en Middelburg.

Bedrijven en organisaties die kiezen voor mobiele archiefvernietiging of mobiele papiervernietiging willen er 100% zeker van zijn dat hun vertrouwelijke gegevens al niet meer leesbaar zijn direct bij het verlaten van hun vestiging. Rhenus Datavernietiging gaat met de mobiele shreddervrachtwagen naar deze bedrijven en organisaties toe en vernietigt het archief direct in de vrachtwagen. Uw archief wordt in afgesloten containers naar de vrachtwagen gebracht. Daarna wordt het archief direct in de vrachtwagen vernietigd. U kunt dit vernietigingsproces in de vrachtwagen achter glas met eigen ogen volgen. Na afloop ontvangt u een Vernietigingscertificaat. Vernietiging geschiedt volgens de strenge Europese DIN 66399 norm.

Wilt u meer informatie over archiefvernietiging, of advies over de beste manier om uw vertrouwelijke gegevens te bewaren totdat ze definitief vernietigd worden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Gemeenten in de provincie Zeeland waar Rhenus Datavernietiging archieven vernietigt.

A – Z

 • Borsele
 • Goes
 • Hulst
 • Kapelle
 • Middelburg
 • Noord-Beveland
 • Reimerswaal
 • Schouwen-Duiveland
 • Tholen
 • Veere
 • Vlissingen

Printen

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl