Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archiefvernietiging - Papiervernietiging in Flevoland

Archiefvernietiging en papiervernietiging in de provincie Flevoland. Onder andere in de regio's Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder.

Almere – Dronten – Lelystad – Noordoostpolder

 

Snel, zeker, 100% veilig en gecertificeerd vernietigen wij archieven in de provincie Flevoland.

Voor bedrijven en organisaties in de steden Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder is Rhenus Datavernietiging een bekende en betrouwbare partner als het gaat om het 100% veilig vernietigen van archieven. Vertrouwelijke documenten op papier en harde schijven vernietigen wij volgens strenge normen en een gesloten veiligheidsconcept. Papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van harde schijven en andere datadragers volgens DIN 66399 voor de hoogst mogelijke veiligheid en strengste Europese regels.

Regelmatig komen wij in Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder om archieven op te halen die wij op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland gecertificeerd en veilig vernietigen. Wilt u uw archief liever direct vernietigen bij u voor de deur, dat kan ook. Dat noemen we mobiele archiefvernietiging.

Mobiele archiefvernietiging in de provincie Flevoland. Almere, Dronten, Lelystad en Noordoostpolder en omgeving.

Bijna dagelijks vertoeft onze mobiele shredderwagen in de provincie Flevoland. Veel bedrijven en organisaties daar kiezen voor de mobiele archiefvernietiging of papiervernietiging van Rhenus Datavernietiging. We parkeren onze wagen direct bij u voor de deur en laten de shredder zijn werk doen. Uw archief wordt onder uw ogen tot minuscuul kleine stukjes vernietigd.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in de regio Almere, Dronten, Lelystad of Noordoostpolder? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gemeenten in de provincie Flevoland waar Rhenus Datavernietiging archieven vernietigt.

A – Z

  • Almere
  • Dronten
  • Lelystad
  • Noordoostpolder
  • Urk
  • Zeewolde

Printen

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl