Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Gecertificeerde datavernietiging

    Certificering

Certificering voor papiervernietiging, archiefvernietiging en harde schijven vernietigen

Als u Rhenus inhuurt voor het vernietigen van data kunt u er voor 100% op rekenen dat het gehele vernietigingsproces vertrouwelijk wordt uitgevoerd en uw vertrouwelijke documenten en datadragers veilig zijn. Dat bewijzen ook de vele certificaten waarover we beschikken. Het vernietigingsproces bij Rhenus is gesloten en zeer efficiënt ingericht. Rhenus is gecertificeerd om te vernietigen tot de hoogste veiligheidsklasse en beschikt over diverse hulpmiddelen, zoals speciale beveiligde containers, om de veiligheid gedurende het hele proces, ook op uw locatie, te waarborgen.

Rhenus Datavernietiging is ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO / IEC 21964-1: 2018 (DIN 66399-1), OPK en CA+ gecertificeerd. Ook zijn wij aangesloten bij NAID, de internationale overkoepelende vereniging van dienstverleners op het gebied van archiefvernietiging, papiervernietiging en harde schijf vernietiging.

OPK

De Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging vormt een module op de branche eigen Erkenningsregeling OPK 2005. Dit betekent dat alleen OPK erkende bedrijven voor de toetsing van hun archief- en datavernietiging in aanmerking komen. Deze Erkenningsregeling OPK legt een branchegericht kwaliteitsniveau in de bedrijfstak op het gebied van bedrijfsvoering, administratie, arbo en milieu.

CA+

De door de Certificeringsregeling Archief en Datavernietiging voorgeschreven voorzieningen en veiligheidsprocedures zorgen er voor dat het aangeboden vertrouwelijk materiaal tot en met de vernietiging in veilige handen is en niemand het meer kan inzien. Bovendien waarborgt de certificeringsregeling een efficiënt en sluitend vernietigingsproces. De Certificering kent één Certificaat: het CA+ certificaat. CA+ is in 2004 door de FNOI, het platform en spreekbuis voor de oudpapierbranche alsook de professionele archief- en datavernietigingsbedrijven in Nederland, in het leven geroepen om bedrijven en organisaties een zekerheid te geven dat datavernietigingsbedrijven met het CA+ certificaat veilig handelen.

Certificaat CA+

Het Certificaat CA+ wordt afgegeven na een geslaagde audit, indien het gehele proces van inzameling/transport tot en met vernietiging van het vertrouwelijk materiaal voldoet aan de eisen van de regeling.

Het certificatieschema kent de volgende toetsingsonderdelen:

  • Procedures aanbieden / eisen inzamelmiddelen;
  • Beveiliging transport;
  • Lossen / overdracht;
  • Eisen archiefvernietigingsruimte;
  • Procedures / instructies / werkvoorschriften;
  • Screening personeel.

Printen

Rhenus / DocuCare certificeringen

ISO 9001-2008
ISO 9001-2008
OPK
OPK
CA+
CA+
NAID
NAID
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.
 

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl