Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Vernietiging van papier, archieven, harde schijven en andere datadragers op uw locatie

Mobiele datavernietiging: Vernietiging door heel Nederland, bij u voor de deur.

Onsite  –  op locatie  –  mobiel

 

Zorgvuldig geplande veiligheidstransporten naar beveiligde vernietigingslocaties kunnen voorkomen dat uw vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen raken – maar er is nog een betere oplossing: mobiel papier vernietigen (of harde schijven en andere datadragers) bij u voor de deur. Hier zijn verschillende benamingen voor, zoals mobiele datavernietiging, vernietiging op locatie of on site of onsite vernietiging. Onze gecertificeerde mobiele shredder vrachtwagens rijden door heel Nederland. Uw gevoelige data op papier of op digitale datadragers hoeft niet over straat, waardoor het ook niet in andermans handen kan komen.

In de mobiele shredder voertuigen van Rhenus Datavernietiging bevindt zich een grote papiershredder of een harddisk shredder die al uw vertrouwelijke materiaal tot minuscuul kleine stukjes versnippert. Onze mobiele shredder vrachtwagens zijn zodanig ontwikkeld dat alle soorten gegevensdragers ‘on site’ kunnen worden vernietigd. De nieuwste technologie garandeert de hoogste veiligheid en efficiency, ongeacht of het om grote of kleine hoeveelheden materiaal gaat.

Voordelen op een rij

Klik hier voor alle voordelen van (mobiele) vernietiging door Rhenus Datavernieting op een rij.

Containers
Wij plaatsen speciaal beveiligde containers bij de klant voor het verzamelen en intern opslaan van onder meer papier, harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms diskettes, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films, creditcards, paspoorten, rijbewijzen, foto’s en waardebonnen.

Al onze containers zijn uitermate solide, geheel afsluitbaar door middel van een ingebouwd slot en naar wens voorzien van een brievenbusklep. De klant vult de container zelf en sluit hem af.

Op afroep of op reguliere basis komt het Rhenus shredder voertuig voorgereden. Onze gescreende chauffeur haalt de containers bij u op, scant de barcodes en zet de containers in het shredder voertuig. De container wordt vervolgens volautomatisch leeggemaakt en de inhoud wordt onsite versnipperd. Gedurende het gehele proces heeft niemand toegang tot de gegevens in de container. Het vernietigingsproces start onmiddellijk en is via een monitor te volgen. Via een andere ingang kunt u indien gewenst ook het shredder voertuig in om achter dik glas het tot in minuscule stukjes versnipperen van uw papier, archief of harde schijven te volgen. Dit gebeurt in elke minuten en onder videotoezicht. Veiliger, sneller en eenvoudiger kan het niet!

Voor wie
Met name bedrijven en organisaties die discrete en privacy gevoelige informatie bewaren, maken gebruik van de mobiele vernietiging. Het vernietigingsproces is bij mobiele vernietiging sneller dan bij vernietiging op onze beveiligde en afgesloten vernietigingslocaties. Elke kans op een eventueel ongeluk met de vrachtwagen of onbetrouwbaar personeel, wordt door deze opdrachtgevers compleet ingedekt. De beperkte meerkosten van mobiele vernietiging wegen niet op tegen het risico van een enorme imagoschade die bij het uitlekken of verspreiden van vertrouwelijke gegevens kan ontstaan.

Geïnteresseerd in mobiele datavernietiging?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om permanente datavernietiging of om incidentele datavernietiging, van papier of harde data, grote of kleine hoeveelheden, waar ook in Nederland, Rhenus Datavernietiging is u graag van dienst.

Ook bij dit shredderen van vertrouwelijk gegevens direct bij u voor de deur, hanteren wij een gesloten procedure, waarbij het gehele proces geborgd is, transparant en dat het hele vernietigingsproces gedocumenteerd wordt. Zo profiteren onze klanten van de comfortabelste, veiligste en efficiëntste oplossing voor het vernietigingsprobleem.

Rhenus Datavernietiging voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij werken conform de AVG eisen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Al de aan ons aangeboden informatiedragers, papier of harde data, worden vernietigd volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse 4, 5, 6 of 7. Bovendien zijn wij OPK, CA+ en ISO9001:2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001 en ISO 21964-2018 gecertificeerd.

Nadat de vernietiging van uw papier, archief, harde schijf of andere datadragers heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Printen

Vraag direct een offerte aan.

Mobiele archiefvernietiging, mobiele papiervernietiging en mobiele datavernietiging. Locaties door heel Nederland.
Mobiele archiefvernietiging, mobiele papiervernietiging en mobiele datavernietiging. Locaties door heel Nederland.
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Mobiele vernietiging bij u voor de deur, in heel Nederland!

Mobiele archiefvernietiging, papiervernietiging of vernietiging van uw harde schijf bij u voor de deur, door heel Nederland. Snel en 100% veilig!
Mobiele archiefvernietiging, papiervernietiging of vernietiging van uw harde schijf bij u voor de deur, door heel Nederland.

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl