Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

 • Als enige in Europa kan Rhenus vernietigen op de hoogste mogelijke: papiervernietiging conform DIN 66399, Beschermingsklasse 3 met Veiligheidsniveau 7.

  Veiligheidsniveau 7

  Voor strikt geheime documenten en waardepapieren.

  Veiligheidsniveau 7 papiervernietiging: uniek in Europa! 

   

   

 • Als enige in Europa kan Rhenus vernietigen op de hoogste mogelijke: papiervernietiging conform DIN 66399, Beschermingsklasse 3 met Veiligheidsniveau 7.

  Verpulper wagen vernietigt strikt geheime documenten en waardedocumenten volgens Veiligheidsniveau 7.

  • DIN 66399, Beschermingsklasse 3, Veiligheidsniveau 7.
  • 100% veilig op uw locatie.

Strikt geheime documenten vernietigen op Veiligheidsniveau 7

De Europese vestigingen van Rhenus Office Systems hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een gepatenteerd proces van papiervernietiging voor organisaties met topgeheimen en extreem vertrouwelijke gegevens, en voor organisaties met waardedocumenten. 

Als enige in Europa kan Rhenus vernietigen op de hoogste mogelijke: papiervernietiging conform DIN 66399, Beschermingsklasse 3 met Veiligheidsniveau 7. 

State-of-the-Art verpulper wagen voor papiervernietiging op Veiligheidsniveau 7

Als enige in Europa kan Rhenus vernietigen op de hoogste mogelijke: papiervernietiging conform DIN 66399, Beschermingsklasse 3 met Veiligheidsniveau 7.

Het veilig vernietigen van vertrouwelijke gegevens

Tijdens het proces van vernietiging wordt het papier in een technisch zeer vernuftige mobiele vernietiger direct op de locatie van de klant verpulpt. Daardoor ontstaat er geen transportrisico. De opdrachtgever kan het proces van verpulpen in de vrachtwagen monitoren.

Mobiele papier vernietiging conform Veiligheidsklasse 7.
Afsluitbare aluminium container voor het tijdelijk opslaan van strikt geheime documenten en waardepapieren.

Pulping proces

 • De klant gooit de waardepapieren in veilige afgesloten aluminium containers. In de wagen worden de containers gewogen en gaan pas automatisch open tijdens het proces in de verpulper wagen. Hierdoor heeft niemand toegang tot de documenten, ook de Rhenus medewerkers niet.
 • Elke leging wordt automatisch gelogd en het pulpproces wordt gemonitord.
 • Bij het verpulpen worden geen chemicaliën gebruik, alleen maar water. Na het pulpproces wordt het water onttrokken aan de pulp en hergebruikt voor het volgende proces. 
 • In de wagen vallen de documenten direct in de pulper waarna het ongeveer twee tot drie minuten duurt voordat de documenten verpult zijn. 
 • Er is bovendien geen sprake van stofemissie en er is ook geen brandgevaar.  
Tijdens het proces van vernietiging wordt het papier in een technisch zeer vernuftige mobiele vernietiger direct op de locatie van de klant verpulpt.

Uniek in Europa: Veiligheidsklasse 7

De unieke wagen wordt door heel Europa ingezet voor organisaties die het hoogste veiligheidsniveau eisen. 

Kees Hilhorst, directeur Rhenus Data Office Netherlands: “Het standaardniveau van papiervernietiging is bij Rhenus Veiligheidsklasse 4, maar veel opdrachtgevers kiezen ook voor de Veiligheidsklassen 5 of 6. Deze Veiligheidsklassen zijn al hoger dan de minimale norm die door de AVG is gesteld, en zorgen ervoor dat onze klanten zeer veilig de vertrouwelijke dossiers en archieven kunnen vernietigen. Deze papiervernietiging kan plaats vinden op één van onze vernietigingslocaties in Nederland, of, als de opdrachtgever geen transportrisico wil lopen, ook direct ter plaatse bij de klant in één van onze shredderwagens. Anders dan in de pulpwagen worden in onze standaard shredderwagens kleine snippers van het papier gemaakt. De afmeting van die snippers is afhankelijk van het door de klant gewenste veiligheidsniveau. Onze standaard Veiligheidsklasse 4 versnippert de documenten al zodanig dat de gegevens slechts met ongebruikelijke hulpmiddelen gereproduceerd kunnen worden. Voor de meeste organisaties is dat voldoende. Indien het technisch onmogelijk moet zijn om de gegevens te reproduceren dan kiezen onze klanten voor Veiligheidsklasse 5 of 6. Als bewijs van de gecertificeerde en veilige vernietiging ontvangen onze klanten een Vernietigingscertificaat met opgave van het Veiligheidsniveau.

In het verleden hebben we de vraag wel vaker gekregen, maar konden we die klanten niet van dienst zijn. Niemand niet! Daarom zijn we erg blij met deze geavanceerde pulpwagen en hebben we inmiddels de wagen ook al een aantal keren bij Nederlandse opdrachtgevers ingezet.”

Ook vernietigen met Veiligheidsklasse 7?
Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie of een offerte. U kunt ook het contactformulier gebruiken. 

Veiligheidsniveau 7 ook gedurende het proces, DIN 66399. Afgesloten aluminium containers gaan de verpulper wagen in zonder dat er nog iemand bij de documenten kan.

Veiligheidsniveau mobiele vernietiging van datadragers

Voor de vernietiging van datadragers hanteren we overigens al standaard Veiligheidsklasse 6. Harde schrijven en andere datadragers worden in onze shredderwagens zodanig vernietigd dat de reproductie van de gegevens naar de huidige stand der techniek onmogelijk is. Meer informatie over de datavernietiging op datadragers vindt u op onze website www.rhenus-harde-schijf-vernietigen.nl.

Printen

Op Veiligheidsniveau 7 papier vernietigen? Klik op de onderstaande button voor een vrijblijvende offerte!

In Nederland en de andere landen van Europa is alléén Rhenus in staat om papier op Veiligheidsniveau 7 te vernietigen. De mobiele verpulper wagen is 100% veilig en de vernietiging vindt direct op uw locatie plaats.
Strikt geheime documenten en waardedocumenten te vernietigen op Veiligheidsniveau 7? Schakel de Rhenus verpulper wagen in.
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl