Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Vertrouwelijke documenten vernietigen

Vertrouwelijke papieren documenten, harde schijven en andere datadragers vernietigen op een absoluut veilige manier.

Vernietiging van vertrouwelijke documenten volgens de 100% veilige Rhenus procedure

Rhenus Datavernietiging vernietigt uw vertrouwelijke documenten snel en 100% veilig!

Uw vertrouwelijke documenten vernietigen we op een van onze afgesloten en beveiligde vernietigingslocaties in Nederland of direct bij u voor de deur in onze mobiele shreddervrachtwagen.

Vertrouwelijke documenten moet u goed beschermen tot de wettelijke bewaartermijn is verstreken. Waar u ze ook heeft opgeslagen, op papier, in archieven, op uw computer, op USB sticks of andere datadragers, ze moeten veilig zijn tegen toegang door onbevoegden. Rhenus Datavernietiging kan u adviseren ten aanzien van het veilig bewaren van uw vertrouwelijke data, het veilig bewaren van u overnemen of u voorzien van afgesloten containers.  Rhenus neemt bovendien de zorg van het 100% veilig en gecertificeerd vernietigen van uw vertrouwelijke documenten van u over zodra de bewaartermijn is verstreken.

Rhenus Datavernietiging voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij werken conform de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming. Al de aan ons aangeboden informatiedragers, papier of harde data, worden vernietigd volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse 4, 5, 6 of 7, afhankelijk van uw eisen. Standaard vernietigen we papier volgens DIN norm 66399 veiligheidsklasse 4 en harde schijven en andere datadragers volgens DIN norm 66399 veiligheidsklasse 6. Bovendien zijn wij OPK, CA+ en ISO9001:2015, ISO 27001, ISO 50001 en ISO 21964 gecertificeerd.

Het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke documenten door Rhenus Datavernietiging gaat volgens een gesloten procedure. Dat wil zeggen dat ons gehele proces geborgd is en dat het hele vernietigingsproces gedocumenteerd wordt.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw vertrouwelijke documenten al bewaren in afgesloten containers. Daar in kunt u onder meer papier, harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms diskettes, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films, creditcards, paspoorten, rijbewijzen, foto’s en waardebonnen opslaan tot het moment van vernietiging. Deze containers zijn uitermate solide, geheel afsluitbaar door middel van een ingebouwd slot en naar wens voorzien van een brievenbusklep.

Als de container vol is, of op reguliere basis, haalt Rhenus de container op. Of om direct bij u voor de deur, onder uw toezicht, te vernietigen in de afgesloten shredder vrachtwagen, of om uw vertrouwelijke documenten veilig te vernietigen op een van onze afgesloten vernietigingslocaties in Nederland.

De enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de (mobiele) shredder hangt! In enkele minuten worden de vertrouwelijke documenten onder videotoezicht vernietigd, versnipperd. Na vernietiging van uw vertrouwelijke documenten ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Printen

Vernietiging van vertrouwelijke documenten? Vraag direct een offerte aan!

Vertrouwelijke documenten vernietigen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl