Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

Archiefvernietiging: veilig en gecertificeerd uw archief vernietigen!

Archiefvernietiging mobiel, on site bij u voor de deur, of op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland.

Archiefvernietiging: snel en 100% veilig

U wilt het archief opruimen? Delen uit uw archief vernietigen of versnipperen? Vertrouwelijke dossiers vernietigen? Rhenus Datavernietiging adviseert en helpt u graag bij alle vormen van inzameling en vernietiging van vertrouwelijk materiaal. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en service zijn onze sleutelwoorden als het gaat om archiefvernietiging. Uw archief vernietigen wij snel en 100% veilig.

Onze dienstverlening biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u speciaal beveiligde containers door ons laten plaatsen, eventueel zelfs permanent, deze op uw gemak vullen en ze weer op laten halen.

Een andere veelgebruikte oplossing is dat het opruimen geheel aan ons wordt overgelaten. Wij leveren dan de containers en de mankracht zodat uw de vertrouwelijke data in uw archief op snelle en veilige wijze wordt ingezameld en vernietigd.

Veilige archiefvernietiging

Rhenus Documentlogistiek - Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Archiefvernietiging zonder gedoe

  • Bij archiefvernietiging is het niet nodig om uw archief documenten of dossiers te ontdoen van nietjes, binders, mappen enz.
  • Archief ordners met documenten kunnen we in hun geheel vernietigen. Dat geldt ook voor dossiermappen van elke vorm.
  • Onze shredders vernietigen uw archief incl. metalen en kunststoffen onderdelen met gemak.

100% veilig uw archief vernietigen

Rhenus Datavernietiging is gespecialiseerd in het inzamelen, afvoeren en vernietigen van (vertrouwelijke) gegevens uit archieven. De vernietigingsprocedure die wij voor uw archief hanteren is professioneel, milieuvriendelijk en voldoet aan strenge en hoge veiligheidseisen. Rhenus Datavernietiging vernietigt, versnippert of shreddert uw archief volgens DIN norm 66399 veiligheidsklasse 4, 5, 6 of 7, afhankelijk van uw eisen, AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming en is ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018, OPK en CA+ gecertificeerd. De Rhenus Datavernietiging procedure voor het ruimen en vernietigen van archieven met vertrouwelijke gegevens is al vele jaren doeltreffend gebleken en voldoet aan alle wettelijke eisen.

In onze containers gooit u al uw vertrouwelijke documenten. U hoeft ordners met klemmen, hard plastic mappen etc. niet te verwijderen. Onze shredders maken ook deze materialen moeiteloos klein.

Wij overhandigen u een Vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige en vertrouwelijke archief vernietiging.

Klik hier voor meer informatie over onze gesloten vernietigingsprocedure en het sluitende veiligheidsconcept voor archiefvernietiging.

 

 

Archiefvernietiging op een beveiligde vernietigingslocatie of bij u voor de deur

Worden de vertrouwelijke gegevens uit uw archief direct bij u voor de deur vernietigd of op een van de afgesloten en beveiligde vernietigingslocaties van Rhenus Datavernietiging? De keuze is aan u.

Voor organisaties die het vernietigen van dossiers uit het archief persoonlijk willen volgen, of die geen gebruik willen maken van onze beveiligde afgesloten vrachtwagens, hebben wij de beschikking over een shredder voertuig. In deze mobiele vernietigingswagen worden uw archief of andere vertrouwelijke dossiers direct bij u voor de deur vernietigd. U kunt dit proces zelf in de vrachtwagen volgen. Daar ziet u dat uw papier tot minimale 100% onbruikbare snippers is vernietigd. Deze dienst noemen wij mobiele vernietiging. Op de pagina mobiele archiefvernietiging vindt u meer informatie over deze mobiele manier van het vernietigen van vertrouwelijk gegevens uit een archief.

Naast archieven vernietigen wij ook:

  • papier;
  • harde schijven of harddisk vernietiging;
  • diskettes, cd-rom’s, dvd’s, usb sticks, etc;
  • videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films
    creditcards, paspoorten en rijbewijzen;
  • foto’s en waardebonnen.

Informatie of offerte voor het ruimen en vernietigen van uw archief?

Of het nu gaat om regelmatige archiefvernietiging of om incidentele archiefvernietiging, grote of kleine hoeveelheden, waar ook in Nederland, Rhenus Datavernietiging is u graag van dienst. Neem contact met ons op of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Printen

Archiefvernietiging? Dossiervernietiging? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het veilig en gecertificeerd vernietigen van uw archief.

Rhenus / DocuCare werkt door heel Nederland. Archiefvernietiging mobiel, bij u voor de deur, of op een van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw archiefvernietiging.
Offerte aanvragen datavernietiging.
Archiefvernietiging door heel Nederland.
Archiefvernietiging door heel Nederland.
Mobiele archiefvernietiging door heel Nederland.
Mobiele archiefvernietiging door heel Nederland.
 

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl