Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

  • Rhenus vernietigt archieven snel en 100% veilig. Met Vernietigingscertificaat.

    100% veilige archiefvernietiging

    Door heel Nederland. 

Archief opruimen?

Archief opruimen? Rhenus vernietigt vertrouwelijke data!

Zomertijd, komkommertijd! Het ideale moment om uw archief eens grondig op te ruimen. Rhenus helpt u daarbij. Onze specialisatie is het inzamelen, afvoeren en 100% veilig vernietigen van vertrouwelijke gegevens, op papier, op harde schijven en andere datadragers. Dat doen wij volgens de hoogste veiligheidseisen, DIN norm 66399 en Veiligheidsklasse 4, 5 of 6. Voor zeer gevoelige data en extreem hoge eisen kunnen wij papier ook vernietigen op Veiligheidsklasse 7. Daarin is Rhenus uniek. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Informeer naar de mogelijkheden!

Als bewijs van hoogwaardige vernietiging ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Hoe lang moet je data bewaren?

Op onze site vindt u een lijst met de wettelijke bewaartermijnen. Zijn deze verstreken dan kunt u de vertrouwelijke data laten vernietigen. Voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten geldt voor u de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Heel gemakkelijk

De vernietiging van vertrouwelijke data hebben wij voor u gemakkelijk georganiseerd. Afhankelijk van uw wensen kan dat op drie manieren:

  • Wij leveren u af te sluiten containers welke een aantal dagen of weken bij u blijven staan. Daarin stopt u alles wat veilig vernietigd moet worden. Dit mag inclusief ordners, nietjes, plasticmappen en zelfs de stalen snelhechters in de ordners laat u gewoon zitten. Op het afgesproken tijdstip komen we de afgesloten containers weer ophalen voor veilige vernietiging op één van onze vernietigingslocaties.
  • U zet de te vernietigen zaken klaar. Wij rijden voor, stoppen de vertrouwelijke documenten direct in onze vrachtwagen en zorgen dat uw vertrouwelijke data veilig vernietigd wordt op één van onze vernietigingslocaties.
  • U zet de te vernietigen zaken klaar. Wij rijden voor met onze mobiele shredder vrachtwagen waarin uw vertrouwelijke documenten direct bij u voor de deur worden vernietigd. Lees hieronder meer over 'Mobiele vernietiging'.

Mobiele vernietiging, direct bij u voor de deur in onze shredder vrachtwagen

De gescreende medewerkers van Rhenus komen naar u toe met een beveiligde mobiele shredderwagen. Deze service 'Mobiele Vernietiging' is de meest veilige manier van vernietigen. Ter plekke wordt uw archief in de shredderwagen vernietigd, tot minuscuul kleine stukjes conform DIN 66399 en de Veiligheidsklasse 4 of 5. Hierin is Rhenus uniek. U kunt overigens het gehele vernietigingsproces volgen en meekijken in de shredder vrachtwagen hoe uw archief vernietigd wordt.

Rhenus beschikt over verschillende vernietigingslocaties in Nederland waar vertrouwelijke data vernietigd wordt en klaargemaakt voor recycling, maar de service Mobiele Vernietiging, biedt u natuurlijk nog meer veiligheid. Uw vertrouwelijke gegevens gaan niet meer over straat. Zodra ze uw pand verlaten zijn ze onherstelbaar vernietigd.

Dagelijks door heel Nederland

De Rhenus shredder vrachtwagens rijden dagelijks door heel Nederland. Daarom is een afspraak zo gemaakt en kunnen we op korte termijn langskomen.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of weten wat het kost als wij uw archief veilig komen vernietigen? Neem dan contact op met Rhenus. Wij informeren u graag! Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan ook. Bel ons even of vul het formulier in.

Printen

Archief opruimen? Vraag direct een offerte aan!

Medische dossiers of andere vertrouwelijke dossiers vernietigen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl