Onze locaties

Hier kunt u de verschillende locaties van Rhenus selecteren. U kunt kiezen tussen landen, locaties en diensten.

100% veilig vernietigen

Vertrouwelijke papieren documenten, harde schijven en andere datadragers vernietigen op een absoluut veilige manier.

100% veilige procedure voor het vernietigen van papier, archief en harde schijven:
MET VERNIETIGINGSCERTIFICAAT!

 

Rhenus Datavernietiging vernietigt uw vertrouwelijke gegevens snel en 100% veilig! Volgens de strengste regelgeving en hoger.

Veilige vernietiging

Rhenus Documentlogistiek - Datavernietiging: bescherming, digitalisering, beheer, opslag, inzameling, vernietiging en recycling.

Het veilig vernietigen van vertrouwelijke gegevens

Vertrouwelijke gegevens uit bijvoorbeeld dossiers, in archieven, op harde schijven in computers of geheugenkaarten in printers moeten worden beschermd tegen toegang door onbevoegden, ook aan het einde van de levensduur.

Rhenus Datavernietiging hanteert voor de inzameling en vernietiging van vertrouwelijk papier, harde schijven of andere datadragers, een gesloten procedure. Dat wil zeggen dat ons gehele proces geborgd is en dat het hele vernietigingsproces gedocumenteerd wordt.

Wij plaatsen speciaal beveiligde containers bij de klant voor het verzamelen en intern opslaan van onder meer papier, harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms diskettes, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films, creditcards, paspoorten, rijbewijzen, foto’s en waardebonnen.

Al onze containers zijn uitermate solide, geheel afsluitbaar door middel van een ingebouwd slot en naar wens voorzien van een brievenbusklep. De klant vult de container zelf en sluit hem af.

Op afroep of op reguliere basis halen wij de afgesloten container(s) op. Afhankelijk van uw wensen en eisen versnipperen wij uw papier, archief of harde schijf in onze shredderwagen direct bij u voor de deur, of we vervoeren die in speciale, afgesloten voertuigen naar onze speciaal beveiligde vernietingslocaties. Al onze medewerkers die met uw vertrouwelijke informatie in aanraking komen, zijn hiervoor gescreend.

De enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de (mobiele) shredder hangt! In enkele minuten worden de vertrouwelijke documenten en datadragers onder videotoezicht vernietigd, versnipperd. Bij de factuur ontvangt de klant een vernietigingsverklaring waarop datum, hoeveelheid en aard van de vernietigde materialen zijn afgedrukt.

Rhenus Datavernietiging voldoet aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij werken conform de AVG wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Al de aan ons aangeboden informatiedragers, papier of harde data, worden vernietigd volgens DIN norm 66399, veiligheidsklasse 4, 5, 6 of 7. Bovendien zijn wij OPK, CA+ en ISO9001:2008 gecertificeerd.

Nadat de vernietiging van uw papier, archief, harde schijf of andere datadragers heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

De AVG

Voor Rhenus en haar klanten betekent de AVG:

 • Veilige en gedocumenteerde systemen en processen voor gegevensbeheer;
 • Data minimalisatie;
 • Veilige en gedocumenteerde gegevensvernietiging;
 • Volledige procesbeheersing en risicobeoordeling;
 • Uitgebreide documentatie van de genomen maatregelen.

Rhenus werkt al vele jaren volgens de hoogste beveiligingsnormen en beschikt ook over alle certificeringen op dit gebied. Medewerkers zijn gescreend en werken volgens een gesloten beveiligingsprotocol. Zo heeft Rhenus Data Office op alle fronten haar dienstverlening zo ingericht, dat de naleving van de AVG wordt gegarandeerd.

 • Veiligheidslocaties en voertuigen in overeenstemming met de vereisten van de bestaande norm DIN 66399;
 • Gebruik van state-of-the-art technologie voor stationaire vernietiging en vernietiging op de locatie van de klant;
 • Toegang en toegangsbescherming bij alle processtappen;
 • Gecertificeerde processen en managementsysteem volgens DIN EN ISO 9001: 2008;
 • Gekwalificeerd advies over geschikte maatregelen;
 • Volledige documentatie van het opslag- en vernietigingsproces;
 • Onbeperkt proces audit recht van de klant.

De minimale Veiligheidsklasse die door de AVG voor papiervernietiging wordt gevraagd is Veiligheidsklasse 3. Deze Veiligheidsklasse betekent echter dat de gegevens na vernietiging te reproduceren zijn, zij het met zeer grote inspanning. Rhenus kiest standaard altijd voor minimaal Veiligheidsklasse 4, maar voor veel opdrachtgevers vindt de vernietiging plaats conform Veiligheidsklasse 5 of 6. Sinds kort kan Rhenus ook, als enige in Europa, vernietigen op Veiligheidsklasse 7.

Klik hier voor de voordelen van papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van uw harde schijf door Rhenus Datavernietiging.

Printen

100% veilig, gecertificeerd en snel uw vertrouwelijke documenten vernietigen? Klik op de onderstaande button voor een vrijblijvende offerte!

Gecertificeerde archiefvernietiging en papiervernietiging door heel Nederland. Veilige en betrouwbare archiefvernietiging en papiervernietiging. 100% veilig, snel en gecertificeerd.
Rhenus / DocuCare werkt door heel Nederland en kent ook diverse beveiligde vernietigingslocaties in Nederland. Uw archief vernietigen doen we of mobiel, direct op uw locatie bij u voor de deur in onze mobiele shredder vrachtwagen of op een van onze locati
Meldt u hier aan voor de Rhenus E-Nieuwsbrief.

Hoofdkantoor Rhenus Datavernietiging / DocuCare

RHENUS DATAVERNIETIGING

Rhenus Data Office Netherlands BV
De Nieuwe Vaart 3, 1401 GL Bussum
Postbus 5541, 1410 EA Naarden
Nederland
Telefoon +31 (0)35 6942099
Fax +31 (0)35 6321407
E-Mail: info@rhenus-data.nl